Er du klar for nok en utgave av den populære forestillingen i Sunndal? Med blant andre den knallflinke skuespillleren Torgeir Reiten fra Hotel Cæsar, i en av rollene?

Styret i JazzåTeatret Produksjon AS kan nå melde at billettsalget til årets Lady Arbuthnott starter onsdag 18.mars.

Publikum finner opplysninger og kan bestille billetter på Sunndal kulturhus sine billettsider.

- I jubileumsåret er det målsettingen å gjennomføre den beste oppsetning noensinne, forteller Anne-Bente Skare i JazzåTeatret Produksjon AS. Det profesjonelle produksjonsapparatet er på plass.

Publikum viste stor interesse for billetter til forestillingen i 2014, omtalene i media var udelt positive og i løpet av spilleperioden ble billettene så og si revet bort.

- Vi har den siste tiden hatt mange henvendelser fra enkeltpersoner og grupper som venter på at billettene skal legges ut for å få bestilt seg sommerens store opplevelse. Vi har god tro på at billettene også i år vil gå raskt unna og oppfordrer alle til å være ute i god tid for å skaffe seg billett på ønsket forestilling, sier styreleder Anne-Bente Skare.

Også i år blir det sterke profesjonelle krefter som er med og former oppsetningen;

Pål Øverland- regi, Ane Wennevold – inspisient, Bjørnar Myhr – kapellmester, Ketil Gudim – innstudering av Yngve Horns koreografi, Mette Welle Jakobsen – kostymer, Per Ragnar Karlsen – maske og hår, Sigrid Vetleseter Bøe – kor- og sanginstruksjon, Eirik Valderhaug – lyd og Ola Bråten lysdesign.

Hovedrollene har følgende besetning: Yngvild Støen Grotmol–Barbara Arbuthnott, Torgeir Reiten–William Arbuthnott, Ole Erik Furu–sønnen til Barbara, James Nils Mulvik–Lars Hoås, Karen Lønset–Siri Schnell Juvik, Mrs Chalmers–Marit Synnøve Berg, Oluf Endresen–Jonas Nerland, Anne Grødal–Margit Sande Tvedt, Sivert Hoåsbrekken–Jonas Skeie.

Øvrige roller er en del av et pågående arbeid/en kabal som skal på plass i løpet av kort tid.

Det meldes også at scena skal oppgraderes både estetisk og sikkerhetsmessig.

JazzåTeatret ønsker mye liv i Sunndalsøra sentrum de dagene forestillingen går, 18.-27.juni.

- JazzåTeatret Produksjon AS har hermed gleden av å nok en gang kunne ønske publikum hjertelig velkommen til  jubileumsutgaven av Lady Arbuthnott, sier Anne-Bente Skare.