Bodil Korshamn har hatt ubedt besøk i Ullkorga-lokalene ved Storli skule i løpet av uka. Tyvene hadde knust et vindu på nersida av bygget for å komme inn.

- Jeg trodde først at det var en fugl som hadde fløyet på vinduet, men fant etter hvert ut at jeg hadde hatt ubudne gjester, forteller hun.

Bodil Korshamn har kontroll på hvor hun har satt fra seg ting, og fant ut at saker og ting hadde vært flyttet på. Ved nærmere gjennomgang av lokalene fant hun og mannen Birger Bakken ut at det eneste som så ut til å være stjålet var to pussemaskiner.

Bodil var i ferd med å pusse ned malingen på tømmervegger i lokalene, og har planer om å male om igjen i originale "skolefarger" når bygget skal renoveres.

- De hadde nok ikke mye peiling på søm og tekstiler disse folkene, ler hun og ser at pakker med ferdige puter og ruller med stoff ikke har vært rørt.

Saka er sjølsagt anmeldt til politiet, og Bodil Korshamn synes det er greit å holde saka offentlig slik at folk blir oppmerksom på at bygda kan ha besøk av folk som ikke har helt ærlige hensikter, slik at de kan låse dørene.