Manchester United-legenden gir redaktør Tommy Fossum og lytterne sine beste tips til trenere i aldersbestemt fotball og snakker i tillegg om FCK og drømmen om opprykk til 2. eller 3. divisjon.

Hør hvorfor han ikke er overrasket over at Surnadal rykket opp til 3. divisjon, og hva som er kristiansunderens beste minne fra bortekamper mot Sunndal.

Gjest hos Øystein Hjelle Bondhus er lokalfotballfantast Jan Ragnvald Eide, som står bak det imponerende prosjektet som opprinnelig hadde navnet "50 år på 50 dager". Gjennom dypdykk i gamle avisutklipp er han på vei gjennom 50 år med lokalfotball, og i podkasten får du høre alt om prosjektet og hvordan han mener både fotballen og dekningen av den har utviklet seg.

Både Solskjær, Eide og Bondhus kommer også med sine tanker om naturgress vs. kunstgress, i lys av den forestående oppgraderingen av stadionanlegget på Sande i Sunndal.

Eide og Bondhus ser også på det som har skjedd i 4. divisjon så langt, og spår utfallet i helgens kamper. Blir det Sunndal-poeng hjemme mot Åndalsnes?

Hør dette og mye mer i ukens episode av Opp med praten!